Aanbod

Aanbod

Slambacht kan geboekt worden voor allerlei slam poetry optredens. Van jeugdhuizen tot bruine kroegen, van bibliotheken en culturele centra tot gevangenissen. Slambacht biedt tevens vormingen aan voor adolescenten en volwassenen.

Bam! Poetry slam!

Slam poetry is een vorm van voordrachtspoëzie die de laatste jaren enorm populair geworden is. Ook in België is dit fenomeen groeiende.

De deelnemers aan de vorming leren hoe ze een slam poetry tekst schrijven en voordragen. Dit doen ze aan de hand van simpele en typische technieken die worden gebruikt bij slam. Aan het eind van de workshop heeft iedereen een afgewerkte tekst die ze ook voorgedragen hebben. Centraal staan hun eigen inbreng en verhaal.

Deze vorming is op maat gemaakt voor adolescenten (12 – 18 jaar) en volwassenen (18 – …)

 

Vorminggevers:

  • Kevin Amse: leerkracht met jarenlange ervaring. Na het lesgeven, richtte hij zich op het geven van poëzievormingen voor diverse vzw’s zoals Urban Woorden en Jeugd & Poëzie. Hij gaf ook woordkunst aan de Theater- en filmschool Stijn Brouns.
  • Martijn Nelen: Nelen is een sociaal werker van opleiding. Als graffiti-artiest heeft hij ook ervaring in het geven van workshops voor o.a. Graffiti vzw. Met Slambacht heeft Nelen ook al geproefd van het geven van poëzievormingen, o.a. voor ‘Gentslamt!’.
  • Teddy Bair: Tom alias Teddy Bair is tevens een sociaal werker van opleiding. Momenteel geeft hij vorming bij Compaan. Hij gaf ook al workshops voor Graffiti vzw en Lada vzw. In 2004 toerde hij zelfs door Vlaanderen met een eigen workshop rond rap en poëzie.

Voor praktische informatie over de workshops, zoals de voorwaarden en bestellen of annuleren, neem contact met ons op via de contactpagina.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s